Νέα συνεργασία στο χώρο του γαμήλιου τουρισμού με το bookyourweddingday.com

Νέα συνεργασία στο χώρο του γαμήλιου τουρισμού με το bookyourweddingday.com

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία μας με την online πλατφόρμα bookyourweddingday.com. To bookyourweddingday.com είναι μια καινοτόμα online πλατφόρμα η οποία θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο του γαμήλιου τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

synergasia nea mesa kai bookyourweddingday.com

Ένας πολύ μεγάλος ετήσιος αριθμός ζευγαριών αποφασίζουν να παντρευτούν σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω πολιτικού γάμου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συναντούν οι μελόνυμφοι είναι η αναζήτηση και επιλογή των διαθέσιμων ημερομηνιών καθώς εμπλέκονται οι υπηρεσίες τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και η διαθεσιμότητα από πλευρά των ξενοδοχειακών μονάδων. Το bookyourweddingday.com με την καινοτόμα online πλατφόρμα του έρχεται να απλοποιήσει αυτή την διαδικασία καθώς οι ενδιαφερόμενοι από την άνεση του υπολογιστή τους μπορούν να επιλέξουν τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες για την διεξαγωγή της γαμήλιας τελετής καθώς το ξενοδοχείο της επιλογής τους για τους ίδιους και τους καλεσμένους του. Επίσης η πλατφόρμα παρέχει μια σειρά άλλων ψηφιακών ευκολιών όπως ανακοίνωση του γεγονότος μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης (με privacy settings που επιλέγουν οι μελλόνυμφοι).

https://www.youtube.com/watch?v=mCukeEj-Xvs

Τα NeaMesa επιλέχθηκαν ως ο συνεργάτης της bookyourweddingday.com που θα αναλάβει το σχεδιασμό άλλα και υλοποίηση της digital marketing στρατηγικής της πλατφόρμας. Σύμφωνα, με την κα Μαρία Ευριπίδη, founder και CEO της bookyourweddingday.com, τα NeaMesa επιλέχθηκαν λόγω της μεγάλης εμπειρίας και της εξειδίκευσης που διαθέτουν στο χώρο των τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Από την πλευρά της NeaMesa οι Κύρος Ασφής και Τάσος Φλάμπουρας καλοσωρίζουν τη νέα αυτή συνεργασία με μεγάλη χαρά καθότι η συνεργασία με την bookyourweddingday.com και την ιδιαίτερα καινοτόμα υπηρεσία της ανοίγει νέους ορίζοντες στις τουριστικές και ξενοδοχειακές υπηρεσίες σε Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος της NeaMesa είναι η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ σε όλες τις τουριστικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

 

No Comments

Post a Comment