Μια συμφωνία σταθμός στο γαμήλιο τουρισμό Ελλάδας και Κύπρου

Μια συμφωνία σταθμός στο γαμήλιο τουρισμό Ελλάδας και Κύπρου

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ο συνεργάτης μας BookYourWeddingDay.com υπέγραψε συμφωνία σταθμό με τον τουριστικό κολοσσό TUI UK. Η συμφωνία αφορά τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας του BookYourWeddingDay.com από την TUI για τις κρατήσεις γαμήλιου τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει τον γαμήλιο τουρισμό καθώς με τη χρήση της online πλατφόρμας απλοποιούνται οι διαδικασίες για την επιλογή και κράτηση (booking) των ημερομηνιών και χώρου διεξαγωγής της γαμήλιας τελετής. Να σημειώσουμε πως η χρονοβόρα και γραφειοκρατική διαδικασία που αγγίζει μέχρι και τις 8 εβδομάδες αποτελούσαν τροχοπέδη για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η συμμετοχή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των ενδιαφερόμενων ξενοδοχειακών μονάδων ή και καταλυμάτων στην πλατφόρμα του BookYourWeddingDay.com είναι δωρεάν και είναι προς όφελος τους, καθώς μπορεί να προσελκύσει μεγάλο αριθμό ενδιαφερόμενων μελλόνυμφων. Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με αναλύσεις το μελλόνυμφο ζευγάρι συνοδεύεται από περί τα 30 άτομα κατά μέσο όρο.

Η συνεργασία της TUI UK και BookYourWeddingDay.com ξεκίνησε από την 1η Μαρτίου 2017 και αυτή τη στιγμή στελέχη της BookYourWeddingDay.com βρίσκονται στην Ουαλία όπου βρίσκεται το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της TUI UK,  προκειμένου να εκπαιδεύσουν τους agents στο τρόπο χρήσης της πλατφόρμας.

Αναφερόμενη στην επίτευξη της συμφωνίας με τη TUI UK η εμπνεύστρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της πλατφόρμας BookYourWeddingDay.com κα. Μαρία Ευριπίδη δήλωσε: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί σταθμό-ορόσημο για την εξέλιξη της πλατφόρμας, αλλά και μια σημαντική ψήφο εμπιστοσύνης για τη σημαντικότητα και στρατηγική δυναμική που προσφέρει στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού. Η πλατφόρμα αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και παράλληλα ενισχύει τις προσπάθειες για τοποθέτηση της Ελλάδας στις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο χάρτη του γαμήλιου τουρισμού. Σημαντικός αριθμός ξενοδοχείων που ασχολούνται με τον γαμήλιο τουρισμό έχουν ήδη ενταχθεί στο σύστημα αυτό και βρίσκονται σε συνεργασία μαζί μας καθώς αναγνωρίζεται το πλεονέκτημα που προσδίδει η πλατφόρμα στην ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, με αλυσιδωτά οικονομικά οφέλη τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και στην ευρύτερη οικονομία».

 

 

No Comments

Post a Comment