Το Out of the Blue Capsis Elite Resort ανακηρύχθηκε Best Hotel & Resort στην Ελλάδα

Το Out of the Blue Capsis Elite Resort ανακηρύχθηκε Best Hotel & Resort στην Ελλάδα

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το Out of the Blue Capsis Elite Resort ανακηρύχθηκε ως Best Hotel & Resort στην Ελλάδα στα πλαίσια των φετινών Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς βραβεύει τα καλύτερα ξενοδοχεία και επιχειρήσεις που ασχολούνται στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε το σχετικό video από τα φετινά βραβεία όπως παρουσιάστηκε στο Star Channel

Τα βραβεία απονείμονται βάση της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής άλλα και της συμμετοχής του κοινού στην σχετική online ψηφοφορίας. Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με το Out of the Blue Capsis Elite Resort, η εταιρεία μας ανέλαβε την προώθηση της καμπάνιας της ψηφοφορίας, με στόχο την προσέλκυση όσων περισσότερων ψήφωνν του κοινού.

Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στις εξής ενέργειες

  1. Δημιουργία καμπάνιας διαφήμισης μέσω Facebook με το παρακάτω εικαστικό και το οποίο προωθήθηκε σε στοχευμένο κοινό του ξενοδοχείου.facebook post for out of the blue capsis elite resort voting at seven stars luxury hospitality and lifestyle awards
  2. Δημιουργία email campaign και αποστολή σε συγκεκριμένο segment των πελατών του ξενοδοχείου
  3. Δημιουργία post και tweets στις πλατφόρμες του Instagram και του Twitter

Aποτέλεσμα όλων αυτών ενεργειών ήταν η συγκέντρωση πολύ υψηλής βαθμολογίας από την ψηφοφορία του κοινού, η οποία σε συνδυασμό με την υψηλή βαθμολογία των κριτών έφεραν τον τίτλο του Best Hotel & Resort στη Ελλάδα στον πελάτη μας.

 

 

No Comments

Post a Comment