Τα Nea Mesa βραβεύτηκαν ως Seven Stars Hospitality Digital Marketing Agency

τα nea mesa διακρίνονται Seven Stars Hospitality Digital Marketing Agency

Τα Nea Mesa βραβεύτηκαν ως Seven Stars Hospitality Digital Marketing Agency

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την βράβευση της Nea Mesa στα 2020 Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.

Συγκεκριμένα διακριθήκαμε ως Seven Stars Hospitality Digital Marketing Agency λαμβάνοντας  το “Signum Virtutis” σφραγίδα αριστείας και  υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Το Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards  ενεργούν ως θεματοφύλακας των SIGNUM VIRTUTIS, την σφραγίδα της αριστείας, το υψηλότερο και πιο αποκλειστικό βραβείο για το αποκορύφωμα της πολυτελούς φιλοξενίας και τρόπου ζωής.
Το Signum Virtutis δημιουργήθηκε για να αναγνωρίσει και να διαχωρίσει τα εξαιρετικά από τα καλύτερα.

Αυτή η αποκλειστική διάκριση χρησιμεύει ως εγγύηση για τους ταξιδιώτες πολυτελείας ότι θα λάβουν ένα υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών διαμονής και επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι βραβευθέντες βρίσκονται στο αποκορύφωμα του Luxury Hospitality και Lifestyle.

Τα Nea Mesa έλαβαν αυτή την τιμητική διάκριση καθότι μετέφεραν με απόλυτη επιτυχία στο digital περιβάλον το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και εμπειριών που προσφέρει το Out of the Blue, Capsis Elite Resort  στους επισκέπτες του. Η εν λόγω ξενοδοχειακή επιχείρηση έχει λάβει στο παρελθόν την Signum Virtutis των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards καθώς και έχει διοργανώσει την τελετή απονομής το 2018.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή για την διάκριση αυτή και αποτελεί δέσμευση μας η προσφορά όλο και ποιοτικότερων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας.