Η εταιρεία
j
Ξεχωρίστε συνεργαζόμενοι
με μια ομάδα ξεχωριστών επαγγελματιών στο digital marketing
Είμαστε ένα ξεχωριστό Hotel & Tourism Digital Marketing Agency

Τα Nea Mesa είναι ένα digital marketing agency το οποίο εξειδικεύεται στο χώρο των ξενοδοχείων και των τουριστικών επιχειρήσεων. To agency δημιουργήθηκε το 2015 με την φιλοσοφία να υποστηρίζει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο χώρο του ψηφιακού (digital) marketing.

Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει τα Nea Mesa από τα υπόλοιπα digital marketing agencies είναι οι καινοτόμοι τρόποι και οι πρωτοποριακές μεθοδολογίες που ακολουθούμε για την προβολή ενός ξενοδοχείου ή άλλης τουριστικής επιχείρησης. Βασικός μας στόχος αποτελεί η η ολοκληρωμένη digital παρουσία που θα οδηγήσει στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων και την κερδοφορία των πελατών μας.

Η digital στρατηγική που σχεδιάζουμε για λογαριασμό του κάθε πελάτη ξεχωριστά στηρίζεται στην λεπτομερή ανάλυση των αναγκών του καθώς και του κοινού (target group) στο οποίο απευθύνεται προκειμένου να επιλεχθούν και αξιοποιηθούν οι κατάλληλοι μέθοδοι που θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να διαφοροποιείται από πελάτη σε πελάτη. Βασική απασχόληση μας αποτελεί η συνεχή παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων που συγκεντρώνονται με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων προκειμένου η ομάδα μας να προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις με σκοπό την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Τα NeaMesa καθοδηγούνται από τον Κύρο Ασφή που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον online και digital χώρο για περισσότερα από 20 χρόνια.  Στην εικοσατή και πλέον καριέρα του έχει  εργασθεί σε θέσεις υψηλής ευθύνης και ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία γνωστά project όπως mobile exploitation του Big Brother TV show, παροχή digital music υπηρεσιών για λογαριασμό της δισκογραφικής Heaven Music, δημιουργία του online gaming portal 123games.gr. Επί σειρά ετών διατέλεσε Head of New Media του Ομίλου Antenna και συνέβαλε στην δημιουργία του τελευταίου portal της πρώην Hellas Online πριν την απορρόφηση της από την Vodafone.

Τα Nea Mesa είναι το Hotel & Tourism digital marketing agency που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της ξενοδοχειακής ή τουριστικής επιχείρησης σας στο ψηφιακό χώρο και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.