Γνωρίστε μας
j
Make a
difference.
Hotel & Tourism Digital Marketing Agency

Τα Nea Mesa είναι ένα digital marketing agency το οποίο εξειδικεύεται στο χώρο των ξενοδοχείων και των τουριστικών επιχειρήσεων. To agency δημιουργήθηκε το 2015 με την φιλοσοφία να υποστηρίζει αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο χώρο του ψηφιακού (digital) marketing.

Αυτό που κάνει να ξεχωρίζει τα Nea Mesa από τα υπόλοιπα digital marketing agencies είναι οι καινοτόμοι τρόποι και οι πρωτοποριακές μεθοδολογίες που ακολουθούμε για την προβολή ενός ξενοδοχείου ή άλλης τουριστικής επιχείρησης. Βασικός μας στόχος αποτελεί η ενδυνάμωση της σειράς κατάταξης των πελάτων μας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SERP) δημιουργώντας ένα κατάλληλο μείγμα διαφημιστικών και μη ενεργειών.

Η ψηφιακή στρατηγική που σχεδιάζουμε για λογαριασμό του κάθε πελάτη ξεχωριστά στηρίζεται στην λεπτομερή ανάλυση των αναγκών του καθώς και του κοινού (target group) στο οποίο απευθύνεται προκειμένου να επιλεχθούν και αξιοποιηθούν οι κατάλληλοι μέθοδοι που θα επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να διαφοροποιείται από πελάτη σε πελάτη. Βασική απασχόληση μας αποτελεί η συνεχή παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων που συγκεντρώνονται με τη βοήθεια εξειδικευμένων εργαλείων προκειμένου η ομάδα μας να προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις που με σκοπό την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων.

Digital marketing. 0
Positioning επιχείρησης. 0
Direct sales & bookings. 0
Digital branding. 0

Τα  NeaMesa καθοδηγούνται από τον Κύρος Ασφής διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον online και digital χώρο καθώς έχει εργασθεί σε θέσεις υψηλής ευθύνης και ολοκληρώνοντας γνωστά project όπως mobile exploitation του Big Brother TV show, παροχή digital music υπηρεσιών για λογαριασμό της δισκογραφικής Heaven Music, δημιουργία του online gaming portal 123games.gr. Επί σειρά ετών διατέλεσε Head of New Media του Ομίλου Antenna και συνέβαλε στην δημιουργία του τελευταίου portal της πρώην Hellas Online πριν την απορρόφηση της από την Vodafone.

Τα Nea Mesa είναι το Hotel & Tourism digital marketing agency που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της ξενοδοχειακής ή τουριστικής επιχείρησης σας στο ψηφιακό χώρο και συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει.

Ourservices.
Beautiful on All Screen Sizes
Digital marketing.

Με την εμφάνιση των social media και των διαφόρων review sites πολλαπλασιάστηκαν οι δυνατότητες παρουσίας άλλα και ανταλλαγής πληροφοριών σχετικά με τις επιχειρήσεις.

Digital branding.

Σε συνεργασία με την επιχείρηση και μετά από μελέτη των αναγκών θα δημιουργήσουμε ή θα επανασχεδιάσουμε το τρόπος εμφάνισης και επικοινωνίας στα διάφορα digital μέσα.

Positioning επιχείρησης.

Βελτίωση της θέσης εμφάνισης του website της επιχείρησης στις σελίδες αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης όπως Google, Yahoo, Bing, Yandex (Ρωσική μηχανή αναζήτησης)

Direct sales & bookings.

Ειδικά στο ξενοδοχειακό τομέα τα OTA (online travel agencies) παρακρατούν μεγάλα ποσοστά επί των κρατήσεων συρρικνώνοντας το περιθώριο κέρδους.

Μαζί θα κάνουμε το επόμενο ψηφιακό βήμα στην παρουσία της επιχείρησης σας